«Харків Палас» представить нову для України концепцію ресторану тихоокеанської кухні

«Харків Палас» представить нову для України концепцію ресторану тихоокеанської кухні

До відкриття готелю «Харків Палас» залишаються лічені дні. Новий п'ятизірковий готель обіцяє здивувати місцевих жителів і гостей міста не лише розкішними інтер'єрами і висококласним сервісом, а й абсолютно новою для України концепцією ресторану тихоокеанської кухні. Про це в ексклюзивному інтерв'ю порталу «Hoteldeluxes.com» розповів Олег Болотов - президент готельного оператора «Прем'єр Інтернешнл», що управляє готелем «Харків Палас».

«У «Харків Паласі» вперше в Україні буде представлена ​​нова концепція ресторану тихоокеанської кухні Pacific Rim, яка поєднує традиції регіонів від Японії до Каліфорнії. Ця кухня використовує найсвіжіші продукти в м'якому поєднанні з травами і спеціями з тихоокеанського узбережжя. Такий напрям є популярним вже кілька років у Європі та Азії, тому ми сподіваємося, що він прийдеться до смаку харків'янам та гостям міста», - зазначив він.

Олег Болотов також додав, що в готелі буде ще один цікавий концептуальний заклад. Мова йде про віденське кафе, де гостям будуть пропонувати свіжу випічку за європейськими рецептами від запрошеного шефа-австрійця, що додасть автентичності тортам, тістечкам, солодощам і навіть закускам.

Також в готелі планують відкрити делікатесний магазин «Гурме Берізка», де гості зможуть придбати унікальні продукти з широкого асортименту делікатесів, які будуть представлені тільки в цьому магазині, а скай-бар «Харків Паласу» стане, на переконання президента «Прем'єр Інтернешнл», одним з кращих в місті.

hoteldeluxes.com

Ми застосовуємо файли cookies та інші технології для того, щоб запам'ятати Ваші уподобання та дізнатися, як саме Ви користуєтесь сайтом та взаємодієте з ним.

Використовуючи наш сайт, Ви також погоджуєтесь з умовами "Угоди користувача" та "Положення про обробку та захист персональних даних". Натискаючи "ПОГОДЖУЮСЬ", Ви надаєте згоду на обробку Ваших даних.