До відкриття готелю «Харків Палас» залишаються лічені дні. Новий п'ятизірковий готель обіцяє здивувати місцевих жителів і гостей міста не лише розкішними інтер'єрами і висококласним сервісом, а й абсолютно новою для України концепцією ресторану тихоокеанської кухні. Про це в ексклюзивному інтерв'ю порталу «Hoteldeluxes.com» розповів Олег Болотов - президент готельного оператора «Прем'єр Інтернешнл», що управляє готелем «Харків Палас».
«У «Харків Паласі» вперше в Україні буде представлена нова концепція ресторану тихоокеанської кухні Pacific Rim, яка поєднує традиції регіонів від Японії до Каліфорнії. Ця кухня використовує найсвіжіші продукти в м'якому поєднанні з травами і спеціями з тихоокеанського узбережжя. Такий напрям є популярним вже кілька років у Європі та Азії, тому ми сподіваємося, що він прийдеться до смаку харків'янам та гостям міста», - зазначив він.
Олег Болотов також додав, що в готелі буде ще один цікавий концептуальний заклад. Мова йде про віденське кафе, де гостям будуть пропонувати свіжу випічку за європейськими рецептами від запрошеного шефа-австрійця, що додасть автентичності тортам, тістечкам, солодощам і навіть закускам.
Також в готелі планують відкрити делікатесний магазин «Гурме Берізка», де гості зможуть придбати унікальні продукти з широкого асортименту делікатесів, які будуть представлені тільки в цьому магазині, а скай-бар «Харків Паласу» стане, на переконання президента «Прем'єр Інтернешнл», одним з кращих в місті.
hoteldeluxes.com