Назад до списку

До уваги ЗМІ!

У зв'язку із зацікавленістю мас-медіа стосовно висвітлення ДТП, яка відбулася в ніч з 9 на 10 лютого 2022 р. на автошляху Київ – Харків – Довжанський, повідомляємо таке.
 
1.  За кермом автомобіля з номерними знаками, виявленими на місці ДТП, перебував водій, що працює в одній із допоміжних служб DCH. Уночі, направляючись до Харкова для паркування автомобіля, він в умовах обмеженої видимості зробив наїзд на перешкоду, характер якої під час руху не розпізнав. Вранці був виявлений факт відсутності номерного знака, а також з'ясувалися інші обставини справи. Уповноважені співробітники повідомили поліцію, і водій одразу прибув у відділ для допиту. Зараз він співпрацює зі слідством і очікує на оголошення запобіжного заходу. 
 
2. 10 лютого 2022 р. Олександр Ярославський відповідно до сформованого на початку поточного тижня робочого графіку полетів до Лондона для зустрічі з сім’єю. З коментарем президента DCH із приводу цієї ДТП можна ознайомитися тут:https://www.objectiv.tv/objectively/2022/02/10/ya-spal-doma-i-utrom-tolko-uznal-ob-etom-yaroslavskij- prokommentiroval-dtp/